Het Team

Erik Rakhorst– Het brein achter de kerstlichtshow, doet veruit het meeste werk zelf. Maar hier en daar krijgt hij toch ook wel wat hulp. Hij verzint allerlei creatieve oplossingen om het zo goedkoop mogelijk te houden en ontwerpt de controllers die gebruikt worden dan ook zelf. Hij bedenkt hoe alles aangesloten wordt en maakt de vormen voor de lampjes.

Cindy Rakhorst– Eriks vrouw, die hem telkens bestookt met nieuwe idee├źn. Die hij dan weer moet proberen te integreren. Verder heeft ze de website gemaakt, programmeert ze de lichtshow, maakt de muziekmix en van alles en nog wat.

Edgar Held – Goede vriend die meehelpt met brainstormen over de technische zaken. Maar helpt ook veel mee met de praktische zaken zoals het opbouwen en solderen van kabels en controllers.

Hans Swinkels– Buurman, helpt met opbouwen, solderen van kabels en stelt natuurlijk zijn huis tot onze beschikking zodat de show uitgebreid kan worden

Fam. Damstra
– Buren, helpen mee met opbouwen, en stellen hun huis tot onze beschikking voor de show.

Fam. van der Aa – Buren, helpen mee met opbouwen en stellen hun huis tot onze beschikking voor de show.

Fam. Leefsma – Jaap en Susanne Leefsma zijn “omdehoekburen”. Zij helpen waar ze kunnen. Jaap vooral met solderen en opbouwen en Susanne helpt mee met de lichtshow programmeren.