Het Team

Erik Rakhorst – De Visionair van de Kerstlichtshow
Erik, het creatieve brein achter de kerstlichtshow, doet verreweg het meeste werk zelf. Hij jongleert met ideeën, bedenkt slimme oplossingen om kosten te besparen en ontwerpt zelfs de controllers voor de show. Van het bedenken van aansluitingen tot het vormgeven van de lampjes, Erik is de tovenaar die alles mogelijk maakt.

Cindy Rakhorst – De Ideeënstorm in Huize Rakhorst
Eriks vrouw, Cindy, bestookt hem voortdurend met nieuwe ideeën die hij dan op miraculeuze wijze integreert. Naast haar rol als creatieve inspirator heeft ze de website gemaakt, programmeert ze de lichtshow, mixt ze de muziek, en eigenlijk doet ze van alles en nog wat.

Edgar Held – De Technische Tovenaar en Solderende Sidekick
Edgar, onze goede vriend, helpt niet alleen met het brainstormen over technische zaken, maar ook met praktische zaken zoals het opbouwen en solderen van kabels en controllers. Een ware held in de technologische arena.

Hans Swinkels – De Buurman met een Groot Hart
Onze buurman Hans is een onmisbare schakel. Hij helpt niet alleen met opbouwen en solderen, maar stelt ook met plezier zijn huis ter beschikking, waardoor de show elk jaar groter en beter kan worden.

Fam. Damstra – Bouwers en Gastheren in Één
Onze geweldige buren, de familie Damstra, zijn niet alleen experts in het opbouwen van de show, maar stellen ook hun huis ter beschikking. Een waardevolle bijdrage aan het kerstspektakel.

Fam. van der Aa – Buren met een Hart van Goud
De familie Van der Aa, onze andere buren, delen niet alleen hun huis, maar helpen ook enthousiast mee met het opbouwen van de kerstlichtshow. Samen maken we er een schitterend festijn van.

Fam. Leefsma – De Omdehoekburen die Altijd Klaarstaan
Jaap en Susanne Leefsma, onze omdehoekburen, zijn onmisbare krachten. Jaap schittert in solderen en opbouwen, terwijl Susanne haar magie inzet bij het programmeren van de lichtshow. Samen vormen ze een dynamisch duo in ons kerstlichtavontuur.

Mark Versteden – Tonale Tovenaar

Mark Versteden, onze stralende toevoeging aan het team, brengt een golf van muziekkennis naar ons kerstlichtspektakel. In het dagelijks leven is hij te vinden bij Radio 3FM, maar in onze wijk deelt hij zijn passie voor muziek als mede-wijkbewoner. Sinds 2022 is Mark verantwoordelijk voor de betoverende muziekmix die de ziel van onze show vormt. Zijn melodieuze bijdragen tillen het geheel naar een hoger niveau, en we zijn vereerd om hem als sleutelfiguur in ons team te hebben. Samen laten we de lichten dansen op zijn magische tonen, waardoor de kerstlichtshow een onvergetelijke symfonie wordt.